2017. évi Rozsnyai Mátyás sakkemlékverseny sorozat versenyei

  Kalocsai  sakksikerek Szekszárdon

 A Babits Mihály Művelődési Központ ( Szekszárd ) valamint a Tolnai megyei Sakkszövetség rendezte meg a Rozsnyai Mátyás sakk emlékverseny sorozat  2. fordulóját Szekszárdon a Babits Mihály Művelődési Központban. utánpótlás korú ás felnőtt  sakkozóknak,

Maga az emlékverseny sorozat 9 versenyből álló összetett egyéni verseny, amelynek egyes  versenyei is önálló egyéni versenyek is, amelyeknek eredményei külön is értékelésre kerülnek.

Az egyéni versenyek helyszínei más más helyszíneken és időpontokban kerül megrendezésre, Tolna megyében.

  Mivel a verseny bekerült a Magyar  Sakkszövetség ifjúsági versenynaptárába is, ezért nem csak Tolna megyéből érkeztek versenyzők, hanem Bajáról, Szekszárdról, Szegedről Kalocsáról, Siófokról  is.

          Ezen a versenyen kiemelkedően szerepeltek a kalocsai sakkozók, hiszen a 2009. január 1 után születettek: ( A csoport ) korcsoportban és az összetett csapatversenyben is.

Egyéni eredmények:

2009. január 1 után születettek: ( A csoport )

      Ebben a korcsoportban kiemelkedően szerepelt Antal Dániel (  Kertvárosi Általános Iskola  Kalocsa 2. osztályos tanulója ), mert a 7 fordulóból megszerzett 6,5 pontjával ( 6 győzelem 1 döntetlen  0 vereség ) veretlenül nyerte meg azt a korcsoportot.

          Kiemelkedő eredményt ért el ugyan ebben a csoportban Kiss Jeremiás ( Kertvárosi Általános Iskola Kalocsa 2 osztályos tanulója, melemert a 7 fordulóból megszerzett 5,0 pontjával ( 5 győzelem 2 vereség 0 döntetlen ) a 2 helyen végzett jobb „mezőnyértékének”  köszönhetően

  Ugyan ebben a korcsoportban szerepelt Markó Bálint ( Kertvárosi Általános Iskola Kalocsa 1. osztályos tanulója ) aki a 7 fordulóból megszerzett 3,5 pontjával a 10. helyen végzett

Összetett csapat eredmények:

 

A győztes Kertvárosi Általános Iskola Kalocsa csapata. Kiss Jeremiás Antal Dániel Markó Bálnit

Ezen a sakk emlékversenyen 3 fős csapatverseny értékeltek.

Ezen a  Kertvárosi Általános Iskola Kalocsa  csapata ( Antal Dániel, Kiss Jeremiás, Markó Bálint ) 15,0 pontjával megnyerte az összetett versenyt.

 A Rozsnyai Mátyás emlékverseny eredményei és a versenyen készült fényképek, videók megtalálhatóak a 

 

A  versenyen készült videók:

 

A beszámoló innen elérhető

Az A csoport végeredménye

A B csoport végeredménye

A C csoport végeredménye

A versenyen készült fényképek

A Rozsnyai Mátyás sakk emlékverseny sorozat hivatalos Internetes oldala:

Kapcsolat

Logikusak(k) Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület Kalocsa

  • 6300 Kalocsa,
  • Budai Nagy Antal 25.
  • 06 78 / 461-582
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés