Sakk sikerek nyomában.

2021 tanév Sakk Egyéni Diákolimpia Bács- Kiskun megyei döntője.


2022. január 19-én rendezték meg Kiskunfélegyházán  a Móra Ferenc Gimnáziumban a Bács - Kiskun megyei Sakkszövetség és a Magyar Diáksport Szövetség   a 2021/2022 tanév Sakk Egyéni Diákolimpia Bács- Kiskun egyéni döntőjét. Ezen az egyéni versenyen dőlt el, hogy ki képviseli Bács- Kiskun megyét az országos egyéni döntőn 2022 májusában.

A sakk egyéni diákolimpia Bács- Kiskun megyei döntőjét VI. korcsoportban rendezték meg 2 x 20 perces gondolkodási idővel, ahol a lányok és fiúk külön – külön versenyeztek.

Ezen a megyei döntőn kiemelkedően szerepeltek a a Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskola valamint a Dunapataji Kodály Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Általános Iskola Ordasi tagintézmény tanulói.

Amatőr I. korcsoport ( 2014 január 1 után született fiúk )


images/sakk/versenyzokfotoi/IMG_31791.jpg

Markó Milán a Fiú I. korcsoport győztese

Ebben a korcsoportban kiemelkedően szerepelt Markó Milán ( Kertvárosi Általános Iskola 2. osztályos tanulója ), mert az 5 fordulós körmérkőzésen szerzett 4,0 pontjával ( 4 győzelem 0 döntetlen, 0 vereség ) 100 % os eredménnyel megnyerte ezt a korcsoportot.
Nemcsényi Vendel a Fiú I. korcsoport 2. helyezettje

Ebben a korcsoportban szintén kiemelkedő eredményt ért el Nemcsényi Vendel ( Dunapataji Kodály Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Általános Iskola Ordasi tagintézmény 1. osztályos ) tanulója mert az 5 fordulós körmérkőzésen szerzett 3,0 pontjával ( 3 győzelem 0 döntetlen, 1 vereség ) a második helyen végzett és bejutott szintén az országos döntőbe.Romsics Zsolt a Fiú I. korcsoport 5. helyezettje

Ugyan ebben a csoportban Romsics Zsolt ( Kalocsa Fényi Gyula Általános Iskola Bevárosi Általános Iskola 2. osztályos tanulója ) az 5. helyen végzett.

Ebből a korcsoportból az 1- 3 helyezett jutott be az országos döntőbe.

Részletes eredmények:

http://bkmsakk.hu/diak/adat/db22e08.txt
II. korcsoport ( 2012 január 1 után született fiúk)
Asztalos Áron a Fiú II. korcsoport 3.helyezettje

Ebben a korcsoportban Asztalos Áron ( Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskola 3. osztályos tanulója ) a 3 helyen végzett az 5 fordulóból megszerzett 3,0 ponttal. Ezzel Asztalos Áron is bejutott a Sakk Egyéni Diákolimpia Országos döntöjébe.


Részletes eredmények:

http://bkmsakk.hu/diak/adat/db22e10.txt


Versenyző II. korcsoport ( 2012 január 1 után született lányok)Antal Adrienn a Lány II. korcsoport 2. helyezettje 

Ebben a korcsoportban Antal Adrienn  ( Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskola 4. osztályos tanulója ) a 2. helyen végzett az 5 fordulóból megszerzett 3,0 ponttal. Ezzel Antal Adrienn  is bejutott a Sakk Egyéni Diákolimpia Országos döntöjébe.

Részletes eredmények:

http://bkmsakk.hu/diak/adat/db22l10.txt

Versenyző III. korcsoport ( 2010. január 1 után született fiúk )


Szemerédi Levente a Fiú III. korcsoport 3. helyezettje

Ebben a korcsoportban Szemerédi Levente ( Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskola 4. osztályos tanulója ) a 3. helyen végzett a 4. fordulóból megszerzett 1,0 ponttal. Ezzel Szemerédi Levente is bejutott a Sakk Egyéni Diákolimpia Országos döntöjébe.Markó Bálint a Fiú III. korcsoport 4. helyezettje

Ebben a korcsoportban Markó Bálint Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskola 5. osztályos tanulója ) a 4. helyen végzett 

Részletes eredmények:

http://bkmsakk.hu/diak/adat/db22e12.txt

Versenyző IV. korcsoport ( 2009 január 1 után született fiúk )
Antal Dániel
a Fiú versenyző IV. korcsoport 6. helyezettje

Ebben a korcsoportban Antal Dániel Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Kertvárosi Általános Iskola 6. osztályos tanulója ) a 6. helyen végzett

Részletes erdmények:

http://bkmsakk.hu/diak/adat/db22e14.txt


Amatőr III. korcsoport ( 2010 január 1 után született fiúk )Gruber Nimród a Fiú Amatőr III. korcsoport 9. helyezettje

Ebben a korcsoportban Gruber Nimród Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskola 5. osztályos tanulója ) a 9. helyen végzett


Részletes eredmények:

http://bkmsakk.hu/diak/adat/db22f12.txtA versenyen készült fényképek
Image
Bács- Kiskun megyei Sakkszövetség
Image

Kapcsolat

Logikusak(k) Oktatási Kulturális és Sport Közhasznú Egyesület Kalocsa

  • 6300 Kalocsa,
  • Budai Nagy Antal 25.
  • 06 78 / 461-582
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keresés